Mainos

Ford esittelee autoon integroidun nettijärjestelmän

Autonvalmistaja Ford alkaa valmistaa autoja, jotka mahdollistavat internet-yhteyden autoon integroituun järjestelmään. Ajoneuvoista tulee tällöin rullaavia WiFi hot spotteja. Kyseessä on toisen sukupolven laite Fordin synkronointijärjestelmästä ja se esitellään ensi vuonna.

Auton käyttäjä voi liittää oman USB-laajakaistamodeeminsa auton kojetaulun liitäntään, jolloin auton järjestelmä kytkeytyy verkkoon. Matkustajat voivat tämän jälkeen käyttää auton WiFi-verkkoa omilla laitteillaan.

Fordin johdosta kerrotaan, että Ford mahdollistaa käyttäjän omien laitteiden käytön autossa ilman, että tarvitsisi jälleen hankkia jokin uusi mobiiliyhteysratkaisu.

Kyseessä on auton oma järjestelmä, joka integroi autoon verkon tarjoamat viesti-, sähköposti-, musiikki- yms. palvelut.

Fordin mukaan joka kolmas yhdysvaltalainen on kiinnostunut sähköpostien tarkastusmahdollisuudesta ja verkkoselaimesta omassa ajoneuvossaan.

Ford kertoo, että autoon integroitu SYNC-palvelu mahdollistaa laajakaistamodeemin kytkemisen lisäksi monien muiden uusien järjestelmien kytkemisen toimintaan auton kautta.

Fordin mukaan SYNC WiFi on helppo ratkaisu netin tuomiseksi autoon. Kun järjestelmä asennetaan jo liukuhihnalla, laitteisto integroituu saumattomasti autoon.

Asiasta kertoi aiemmin tänään It-viikko verkkosivuillaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.