Mainos

Forbesin työntekijät perustavat nettiradion

Kolme republikaani Steve Forbesin epäonnistuneen presidentinvaalikampanjan työntekijää ovat julkistaneet Yhdysalloissa ensimmäisen politiikalle omistetun radioaseman Internetiin.

Steve Forbes

Iowan Davenportissa sijaitseva Policast.com on mm. poliittisia uutisia ja aiheeseen sopivaa huumoria sisältävä kanava, joka kuuluu 24 tuntia viikon jokaisena päivänä.

-Syvennymme ainoastaan kansallisen tason politiikkaan ja pienempiin ympyröihin, eli emme aio paneutua kansainväliseen toimintaan, sanoo Steve Grubbs, Forbesin entinen neuvonantaja ja nykyinen nettiradion vetäjä.

-Poliittisten uutisten kysyntä on lisääntynyt valtavasti, ja me aiomme tarjota kysynnälle vastinetta.

Steve Forbesista tuli viime vuoden aikana ensimmäinen USA:n presidentinvaalien ehdokas, joka julkisti ohjelmansa Internetissä ja käytti sitä säännöllisesti työvälineenään äänien kalastelussa.

Grubbsin mukaan multimiljonääri Steve Forbes ei ole uuden webbiradion sponsori, vaikkakin hän on lupautunut tulemaan ensimmäisen maanantaishow n haastatteluun.

Steve Grubbs oli sanut ajatuksen presidentinvaalikampanjan aikana, kun hän oli huomannut Internetin vaikutusmahdollisuudet.

-Muistan kun Iowassa yksi porukkamme jäsenistä sai Mets-joukkueen pelin kuulumaan Internetistä...mutta en olisi halunnut kuunnella pesäpalloa, vaan kampanjalla ollessamme olisin mielelläni kuunnellut uusimpia uutisia politiikan saralta, hän sanoo.

-Poliittiset ohjelmat ovat menestyneet erinomaisesti televisiossa, mutta meidän mielestämme me voimme pärjätä yhtä hyvin tulevaisuuden mediassa, Internetissä.

(MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.