Mainos

Flow Festival vetää väkeä entistä enemmän

Urbaanin musiikin ystävät suuntaavat entistä sankemmin joukoin Flow Festivalille ensi viikonloppuna. Tapahtuma järjestetään toistamiseen Suvilahden voimalassa, mutta nyt festivaali levittäytyy yli kaksi kertaa viimevuotista suuremmalle alueelle.

Liput menevät kuitenkin kuin kuumille kiville. Flow Festivalin lauantaipäivän liput ja lauantain sisältävät yhdistelmäliput on jo myyty loppuun, eikä perjantainkaan pilettejä ole paljon jäljellä.

-Ennakkolipunmyynti on ollut ennätyksellistä, vaikka alue ja kapasiteetti ovat tuplaantuneet viime vuodesta. Viime vuonna myimme lähes 13 000 lippua, tänä vuonna myynti tulee olemaan päälle 20 000. Kun vuonna 2004 aloitimme festivaalin, meillä oli 4 000 kävijää. Vaikuttaa siltä, että tämmöiselle tapahtumalle on Suomessa selkeä tilaus, Flown toiminnanjohtaja Suvi Virtanen ynnää tyytyväisenä.

Virtasen mukaan festivaalin ohjelmisto on parantunut vuosien myötä. Mukana on paljon nimekkäitä artisteja, joita ei juuri muualla Suomessa pääse kuulemaan. Tällä kertaa esiintyjiksi haluttiin sekä ajankohtaisia bändejä että klassikoita, kuten Martha Reeves & the Vandellas, joka oli legendaarisen Motown-levymerkin menestyksekkäimpiä artisteja 1960-luvulla.

Festivaalin artisteista tämän hetken kuumimpia nimiä ovat Virtasen mielestä kanadalainen elektroduo Crystal Castles, brasilialainen indiesensaatio CSS ja australialainen indiebändi Cut Copy. Pääesiintyjä on yhdysvaltalainen The Roots, jota voi jo pitää hiphopin veteraanina, mutta joka silti on aina vain ajankohtainen.

-Ohjelmistomme käsittää rytmimusiikkia laajalla skaalalla soulista ja jazzista hiphopiin ja indierockista elektroniseen musiikkiin, Virtanen linjaa.

Flow Festival järjestetään 15.-17. elokuuta Helsingin Suvilahdessa. Festivaali on osa Helsingin juhlaviikkojen ohjelmistoa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.