Mainos

Flextronics supistaa työvoimaa

Elektroniikan sopimusvalmistaja Flextronics vähentää Hämeenkyrön henkilöstöä sadalla työntekijällä. Yhtiö jättää myös uusimatta määräaikaisia työsuhteita.

Elektroniikan sopimusvalmistaja Flextronics vähentää henkilöstöä Hämeenkyrön-tehtaaltaan. Yhtiö irtisanoo sata henkilöä ja jättää uusimatta määräaikaisia työsuhteita. Irtisanottavista 60 on työntekijöitä ja 40 toimihenkilöitä.

Yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut Flextronicsin Hämeenkyrön Kyröskoskella sijaitsevilla tuotantolaitoksilla päättyivät tänään. Yhtiön mukaan työvoiman vähentämistarve johtuu tuotannollisista, taloudellisista ja toiminnan uudelleenjärjestelyihin liittyvistä syistä.

Yt-neuvottelujen alkaessa syyskuun alussa Flextronicsin palveluksessa työskenteli Kyröskoskella noin 680 henkilöä. Yt-neuvotteluissa käsiteltiin yli 200 henkilön työsuhteita. Irtisanomiset tehdään Flextronics International Finland Oy:ssä ja Flextronics Holding Finland Oy:ssä.

Yhtiöt ovat osa kansainvälistä Flextronics-konsernia, jonka palveluksessa on noin 70 000 henkilöä eri puolilla maailmaa. Konsernin pääkonttori on Singaporessa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.