Mainos

Flextronics ostaa Microcellin

Elektroniikan sopimusvalmistaja Flextronics on ilmoittanut allekirjoittaneensa sopimuksen, jolla se ostaa Microcell-konsernin. Microcell on johtava langattomien GSM-, GPRS- and EDGE-matkaviestimien ODM-valmistaja. Microcellillä on tuotekehityskeskukset Suomessa ja Tanskassa ja hallinnolliset toimistot Sveitsissä ja Yhdysvalloissa sekä yhteishankkeena toimiva tuotantolaitos Nanjingissa Kiinassa.

Sopimuksen perusteella Microcellin osakkaat saavat käteisostohintana noin 80 miljoonaa dollaria, minkä lisäksi ostajalle siirtyy noin 120 miljoonan dollarin suuruiset nettovastuut. Lisäksi Flextronics on sopinut maksavansa ehdollista kauppahintaa ostetun yrityksen ansiotason mukaisesti joulukuuhun 2005 saakka. Microcellin osakkaat voivat halutessaan tietyissä oloissa saada osan ostohinnasta ja lisäkauppahinnasta Flextronicsin osakkeina.

Kauppa saadaan oletettavasti päätökseen lokakuussa ja sille on asetettu joukko tavanomaisia ehtoja, mukaan luettuna lakisääteiset hyväksynnät ja Microcellin osakkaiden hyväksyntä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.