Mainos

Flamencohuiput esiintyvät Tampereella

Flamencon tähtinimet tanssija ja koreografi Maria Page's ryhmineen sekä laulaja Miguel Poveda ja kitaristi Chicuelo huipentavat tänään alkaneen Tampereen Flamencoviikon.

Konserttien lisäksi viikko tarjoaa alan harrastajille espanjalaisten eturivin taiteilijoiden antamaa opetusta. Muun muassa Carlos Sauran elokuvissa esiintynyt Maria Page's tuo Tampereelle 13-henkisen ryhmänsä, joka esittää lauantaina Tampere-talossa Flamenco Republic -tanssiteoksen.

Ryhmä tulee Tampereelle laajalta Pohjois-Amerikan kiertueelta ja jatkaa matkaansa Flamencoviikolta suoraan Japaniin.

Page's on tuottanut aiemmin hyvinkin kokeellisia teoksia yhdistellen esityksissä eri taiteen- ja musiikinlajeja. Flamenco Republic -esityksessä hän on tukeutunut uudestaan flamencon espanjalaisen alkuperään.

Flamencoviikon järjestäjät luonnehtivat lauantain esitystä ilotulitukseksi, jossa nähdään suurelle yleisölle tutun flamenco-tuimistelun lisäksi myös huumoria ja komiikkaa.

Suena Flamenco -levynsä ansiosta Latin Grammy -ehdokkaana ollut Miguel Poveda esiintyy Tullikamarin Pakkahuoneella torstaina. Häntä säestää kitaristi Chicuelo, joka on tuottanut Povedan kaksi viimeisintä levyä. Chicuelo esiintyy Pakkahuoneella myös oman yhtyeensä kanssa perjantaina.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.