Mainos

Fiskarsin toimitusjohtaja Langenskiöld Metso Mineralsiin

Fiskarsin toimitusjohtaja Bertel Langenskiöld, 52, siirtyy Metso-konserniin kuuluvan Metso Mineralsin toimitusjohtajaksi. Metso Mineralsin nykyinen toimitusjohtaja Olli Vaartimo siirtyy Metso-konsernin varatoimitusjohtajaksi Rautaruukin johtoon lähtevän Sakari Tammisen paikalle.

Langenskiöld siirtyy Metsoon vasta erikseen ilmoitettavana ajankohtana, kunhan Fiskarsin hallitus on nimittänyt Fiskarsille uuden toimitusjohtajan. Vaartimo siirtyy uuteen tehtävään viimeistään toukokuun alussa.
Langenskiöldistä tulee myös Metson johtoryhmän jäsen. Langenskiöld perusteli ratkaisua sillä, että hän haluaa nykyisten hallinnollisten tehtävien sijaan uusia operatiivisia haasteita hyvin tuntemansa konepajateollisuuden piiristä. Hän siirtyi Fiskarsin johtoon vasta pari vuotta sitten Kvaerner Pulpingin toimitusjohtajan paikalta. Sitä ennen hän on ollut johtotehtävissä myös mm. Ahlström Machineryssä ja Sunds Defibratorissa.

Fiskars julkisti eilen viime vuoden tuloksestaan ennakkotietoja, joiden mukaan yhtiön kannattavuus on tuntuvasti parantunut. Fiskarsin voitto yli kaksinkertaistui 50 miljoonaan euroon.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.