Mainos

Finnmatkojen lento Thaimaasta yli vuorokauden myöhässä

Finnmatkojen lento Thaimaan Krabista Helsinkiin myöhästyy yli vuorokaudella. Koneen oli alun perin tarkoitus lähteä Suomea kohti eilen iltapäivällä kello kolmen aikaan, mutta polttoainejärjestelmässä havaittu vuoto esti lähdön.

Finnmatkat kertoo, että Thomson Airwaysin viallinen Boeing 767 -mallin kone on korvattu toisella, ja arvioitu lähtöaika on tänään kello 18.

Lähtö oli tarkoitus ottaa uusiksi tänä aamuna puoli kahdeksan aikaan, mutta uusi lykkäys tehtiin viime hetkillä, koska polttoainejärjestelmän vuotoa ei oltu saatu korjattua.

Osa kentälle saapuneista matkustajista joutui palaamaan takaisin hotelleihin, toiset ovat pysytelleet hotelleissa koko viivästyksen ajan.

Tammikuun alkupuolella Finnmatkojen lento Phuketiin Helsinki-Vantaan kentältä myöhästyi lähdössä liki kaksi tuntia. Yhtiön mukaan syynä oli vika sähkönsyötössä. Pari päivää aiemmin Finnmatkojen lento Phuketista Helsinkiin teki hätälaskun Samaraan Venäjälle moottorivian takia.

Myöhästyneissä lennoissa konetyyppi oli niin ikään Boeing 767. Finnmatkoista ei osata sanoa, onko nyt vioittunut kone sama kuin tammikuun tapauksissa.

(MTV3 - STT)

Olitko paikalla? Ota yhteyttä uutiset(@)mtv3.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.