Mainos

Finnairin lento viivästyi lähes vuorokauden

Finnairin New Yorkin -lento saapui lähes vuorokauden myöhässä moottorin korjaustöiden takia. Matkustajat ohjattiin muiden yhtiöiden lennoille.

Finnairin lento AY006 New Yorkista Helsinkiin myöhästyi eilen miltei vuorokauden. Lennon aikataulun mukainen saapumisaika oli eilen aamulla kello 8.50, mutta kone saapui perille vasta tänään kello 5.20.

Myöhästymisen syy oli koneen oikean siiven moottorin vaurioituminen maanantaina koneen laskeutuessa JFK:n lentokentälle. Vaurioitunutta osaa vaihdettiin koko eilinen päivä New Yorkissa.

Moottori rikkoutui koneen törmätessä konttinosturiin. Erityistä vaaraa tilanteessa ei Finnairin henkilökunnan mukaan ollut, sillä kone eteni tapahtumahetkellä kävelyvauhtia. Lennolla olleet noin sata matkustajaa ohjattiin muiden yhtiöiden lennoille.

Lennon viivästyminen myöhästytti myös Finnairin lentoa AY097 Bangkokiin ja Singaporeen. Koneen piti lähteä Bangkokiin kello 23.35 tiistaina illalla, mutta sen arvioitu lähtöaika on keskiviikkona kello 11. Lennon matkustajat ovat joutuneet odottamaan lentoa hotelleissa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.