Mainos

Finnair valppaana sikainfluenssan takia

Sikainfluenssan leviäminen ei ainakaan vielä ole näkynyt Suomen lentoliikenteessä. Finnair ei talvikauden ulkopuolella lennä Meksikoon. Yhtiön mukaan taudista on toistaiseksi tullut vain yksittäisiä yhteydenottoja matkustajilta. Tilanteen pahenemiseen on silti varauduttu.

Kansainvälinen lentoyhtiöiden kattojärjestö IATA on opastanut jäseniään seuraamaan tilannetta ja varmistamaan, että valmiussuunnitelmat ovat ajan tasalla. Järjestö on myös antanut ohjeita siitä, miten tarttuvien tautien suhteen pitää lentoyhtiöissä toimia.

Voimassa ovat tällä hetkellä normaalit lippusäännöt peruutusten osalta, eli taudin pelko ei ole riittävä peruste perua lippua ja saada rahoja takaisin.

Jos Finnairin lennolle tulija epäilee saaneensa tartunnan, on asiasta syytä kertoa henkilökunnalle, kehottaa tiedottaja Kati Villanen. Hän vakuuttaa, että yhtiöllä on hyvät valmiudet taudin varalta.

- Kuten viranomaiset ovat suositelleet, olemme tehostaneet hygieniaa, lisänneet käsien pesua ja sellaista, Villanen kertoi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.