Mainos

Finnair tarkentaa: Ruuhka-avusta tietysti maksetaan

Lentoyhtiö Finnair vakuuttaa iltapäivällä lähettämässään tiedotteessa, että se maksaa palkkaa hiihtolomaviikonloppujen ruuhka-avuksi tuleville työntekijöilleen. Finnair oikaisi ja tarkensi näin julkisuudessa esiintyneitä tietoja.

Finnairin mukaan odotettavien ruuhkien vuoksi yhtiö on sisäisillä intranet-sivuillaan julkaisut uutisen, jossa haetaan Helsingin lentokentän asiakaspalveluun vapaaehtoisia finnairilaisia neuvomaan asiakkaita ruuhkien ajaksi. Vastaavia tempauksia on järjestetty aikaisemminkin muun muassa lähtöselvitysautomaatteja käyttöön otettaessa.

"Työstä tietysti maksetaan", tiedotteessa luvataan. "Ne työntekijät, jotka haluavat auttaa asiakkaita ruuhka-aikaan, sopivat oman esimiehensä kanssa normaalien tehtäviensä korvaamisesta asiakaspalvelutehtävillä".

Kansan Uutiset kertoi tänään, että Finnair on pyytänyt  yhtiön sisäisessä tietoverkossa työntekijöitään töihin vapaaehtoiseksi ruuhka-avuksi.

– Erikseen maksettua palkkaa, lisätyökorvausta tai ylityökorvausta tästä ei saa, mutta sen sijaan saa tavata ja keskustella matkustajien kanssa, auttaa heitä matkaan ja toivottavasti myös hyvän mielen, johtaja Johanna Baggen allekirjoittamassa kyselyssä todetaan Kansan Uutisten mukaan.

Asiasta nousi kohu yhtiön sisäisellä keskustelupalstalla.


 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.