Mainos

Finnair supistaa rajusti lentoja Poriin

Porin seudun liike-elämän edustajat sekä maakunnalliset järjestöt arvostelevat kovin sanoin Finnairin toimia Poriin suuntautuvan lentoliikenteen supistamisesta.

Finnair on ilmoittanut supistavansa rajusti lentoja Poriin. Ylimenovaihe kestää muutaman viikon, normaalissa tilanteessa ollaan Finnairin ilmoituksen mukaan viimeistään vappuna.
Supistukset koskevat muitakin kaupunkeja, joihin Finnair on lentänyt Saab-kalustolla. Yhtiö ei ole löytänyt riittävästi korvaavia koneita.
Tämän hetken tietojen mukaan Porista ei pääse lentämällä Helsinkiin enää kello 14:n jälkeen. Satakunnan kauppakamarin esityksestä Finnair tutkii sellaista mahdollisuutta, että Vaasasta lähtevä iltakone tekisi välilaskun Porissa.

Kun Pori on kärsinyt usein lentojen peruutuksista, useat yritykset ovat siirtäneet ulkomaan lentojaan SAS:lle. Sellaiset Porin seudun suuryritykset kuten Kemira ja Outokumpu tarvitsisivat myös toimivia kotimaan yhteyksiä.
Satakunta-liiton maakunta-asiamies Kimmo Varjo sanoi, että kokemukset ovat olleet niin huonoja, että on tutkittava, mitä muita lentoyhtiöitä Suomessa on kuin Finnair. Ainakin yksi tilauslentoyhtiö on tarjonnut palvelujaan Porin seudun liike-elämälle.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.