Mainos

Finnair satsaa Aasiaan – viides reitti Kiinaan

Lentoyhtiö Finnair avaa kesäkuussa ensimmäisen suoran reitin Euroopasta Kiinan keskiosassa sijaitsevaan Xi'anin miljoonakaupunkiin.

Finnair lentää kahdeksan miljoonan asukkaan kaupunkiin kolmesti viikossa kesäkauden ajan, alkaen 14. kesäkuuta ja päättyen 26. lokakuuta. Yhtiö kertoo tiedotteessaan, että reitti on Finnairin viimeisin askel kohti tavoitteena olevaa Aasian-tuottojen kaksinkertaistamista vuoteen 2020 mennessä.

– Olen iloinen voidessani kertoa Xi’anin olevan viides Kiinan kohteemme, Finnairin toimitusjohtaja Mika Vehviläinen sanoo.

– Kiinan nopeasti kasvava talous luo edelleen kysyntää uusille Euroopan ja Kiinan välisille lentoyhteyksille. Meillä on pitkät perinteet Euroopan ja Kiinan välisissä yhteyksissä, aloitimme lennot Pekingiin jo vuonna 1988. Uuden reitin myötä tarjoamme nopeimmat ja sujuvimmat yhteydet Xi´anin ja kymmenien Euroopan kohteidemme välillä, Vehviläinen jatkaa.

Aiemmin Finnair kertoi avaavansa reitin Hanoihin alkaen 15. kesäkuuta. Yhtiö avasi tänä vuonna ensimmäisenä lentoyhtiönä reittilennon Euroopasta myös toiseen Kiinan sisämaan suurkaupunkiin Chongqingiin. Finnair lentää Kiinassa myös Pekingiin, Shanghaihin ja Hong Kongiin.

Vanha keisarillinen pääkaupunki Xi´an on kunnostautunut erityisesti avaruus- ja ilmailualan tutkimuksen sekä ohjelmistoteollisuuden aloilla.

Muut Finnairin Aasian-kohteet ovat Bangkok, Delhi, Nagoya, Osaka, Singapore, Soul ja Tokio.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.