Mainos

Finnair odottaa pääsevänsä yhteistyöryhmään vielä tänä vuonna

Finnairin markkinointiryhmän johtaja Leif Lundström odottaa yhtiön pääsevän mukaan englantilaisen British Airwaysin ja amerikkalaisen American Airlinesin ympärille koottavaan yhteistyöryhmään tämän vuoden loppuun mennessä.

Hän kuitenkin tähdensi, että myös ryhmää kokoavat viisi lentoyhtiötä ovat vielä täsmentämässä yhteistyökuviotaan.
Lisäksi edessä on 1,5 puolen vuoden ohjelma, jolla tietojärjestelmät ja muu toiminta saadaan nivottua yhteen niin, että jokainen lentoyhtiö voi löytää ryppään asiakkaat olipa hän Australiassa tai Lapissa.
Yhtiöt ilmoittivat uuden One World -ryhmän kokoamisesta syyskuun puolivälissä ja Finnair ilmoitti heti hakeutuvansa ryhmän jäseneksi.

Uusi rypäs on vastaveto Star-liittymälle, johon kuuluvat mm. amerikkalainen United Airways, saksalainen Lufthansa ja pohjoismainen SAS.
Laajoilla yhteistyökuvioilla lentoyhtiöt pyrkivät tehostamaan maailmanlaajuista palveluaan, koska yksin suurikaan lentoyhtiö ei pysty tarjoamaan koko maailman kattavaa palvelua.

Lundströmin mukaan Finnairissa käydään nyt läpi yhteistyöhön liittyviä seikkoja ja hakemus ryhmälle pyritään saamaan ensi kuussa. Hän tähdensi ryhmän ottavan lisäjäsenet mukaan täysin samoin ehdoin eikä niistä ole tulossa toisen luokan jäseniä.
Lundström muistutti, että Finnairin yhteistyö useiden muiden lentoyhtiöiden kanssa jatkuu entiseen tapaan. Finnair tekee yhteistyötä myös Star-liittoutumaan kuuluvan sveitsiläisen Swissairin kanssa. (STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.