Mainos

Finnair myöhästymissumassa - asiakkaita lepytellään Visa-kortilla

Finnair joutui vaihtamaan tämän iltapäivän Kittilä-Helsinki -lennolle pienemmän konetyypin. Näin yhtiö joutui luonnollisesti siirtämään matkustajia myöhäisemmälle lennolle.

Korvauksena lennon siirrosta asiakkaille tarjottiin 250 euron arvoinen Visa-kortti. Summan voi nostaa käteisenä automaatista, tai sen voi käyttää normaalin luottokortin tapaan ostoksiin missä tahansa Visa maksuvälineeksi kelpaa.

- Korvaus on kyllä hyvä. Itse jäin tämän ansiosta lennon hinnan suhteen plussalle. Käsittääkseni Finnairilla menee jo muutenkin huonosti. On outoa, että heillä on varaa tähän, kommentoi Levillä vuodenvaihteen viettänyt espoolainen miesmatkustaja tilannetta MTV3.fille.

Tyytyväisyyttä vähensi se, että illan lento on nelisen tuntia myöhässä. Sen Finnair hyvitti kahdeksan euron arvoisella ostokupongilla.

- Uskomattomalta tuntuu, että näille myöhästymisille ei tehdä mitään. Myös sunnuntain Kittilä-Helsinki - lento oli pahasti myöhässä, samoin netin perusteella moni muukin lento. Matkalaukkuasiaa en viitsi edes kommentoida, miesmatkustaja arvosteli.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.