Mainos

Finnair lisää lentoja Venäjälle ja Aasiaan

Finnair suunnittelee aloittavansa ensi syksynä reittilennot Helsingistä Jekaterinburgiin Uralille. Lisäksi Moskovaan ja Pietariin tulee lisää vuoroja. Asiasta sovittiin Venäjän ja Suomen lentoliikennesopimusneuvotteluissa Moskovassa.

Jekaterinburgin valintaa uudeksi kohteeksi Finnair perustelee sillä, että kaupunki on Uralin seudun keskus, josta on hyvät jatkoyhteydet koko Siperiaan. Ennakkokysynnän perusteella reitille on selvä tilaus.

Helsingin ja Moskovan välille Finnair on havitellut lisäkapasiteettia jo pitkään. Nyt Moskovan-lentojen määrä kaksinkertaistuu, kun Finnair ja Aeroflot huhtikuusta alkaen lentävät reitillä yhteistyössä neljä päivittäistä lentoa.

Pietariin Finnair lentää nyt yhteistyössä venäläisen Rossiyan kanssa 20 vuoroa viikossa. Neuvotteluissa sovittiin vuoromäärän kasvattamisesta jo ensi kesänä 22:een. Ensi vuonna yhtiöiden on määrä lentää Helsingin ja Pietarin välillä neljästi päivässä kuten Moskovaankin.

Finnair kertoi lisäävänsä lentoja myös Aasiaan. Mumbaihin Intiaan lennetään kesäkuun alusta lukien kuudesti viikossa entisen viiden viikkovuoron sijaan. Hongkongin viikkovuorot nostetaan talven neljästä vuorosta päivittäisiksi huhtikuun lopulta alkaen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.