Mainos

Finnair: Lentolippujen hintoihin odotettavissa pieniä korotuksia

Hintojen korotuksia on odotettavissa vuoden loppupuoliskolla. Esimerkiksi Aurinkomatkojen ja Finnmatkojen lomalentojen asiakkaat saavat 15 euron lisälaskun heinäkuun lähdöillä ja elokuussa lähtevät maksavat 23 euroa lisää.

Korkea öljyn hinta ja siitä aiheutuva lentopetrolin hinnannousu eivät vaaranna Finnairin tuloskehitystä tänä vuonna.Sitä vastoin lentolippujen hintoihin on odotettavissa pieniä korotuksia, yhtiön pääjohtaja Keijo Suila kertoi Pekingissä pidetyn ilmailualan konferenssin yhteydessä.

Lentolippujen hintoja Finnair korottaa Suilan mukaan tämän vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.

Vielä helmikuussa Suila arvioi, ettei lentolippujen hintoihin ole tulossa muutoksia tänä vuonna. Raakaöljyn maailmanmarkkinahinta kävi alkuviikosta ennätyslukemissa noin 60 dollarin tynnyrihinnassa muun muassa korkean kysynnän takia.

Jo aiemmin Finnair on ilmoittanut, että se korottaa lomalentojen heinä- ja elokuun lähtöjen hintoja kohonneiden polttoainekustannusten vuoksi.

Esimerkiksi Aurinkomatkojen ja Finnmatkojen lomalentojen asiakkaat saavat 15 euron lisälaskun heinäkuun lähdöillä ja elokuussa lähtevät maksavat 23 euroa lisää.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.