Mainos

Finnair: Bangkokin-lennoista päätös iltapäivällä

Finnair tekee päätökset illan lennoistaan tänään klo 14 alkavassa kokouksessaan. Asiasta kertoo Finnairin tiedottaja Kati Villanen.

- Kokouksessa on tarkoitus päättää illan lennoista. Lentojen olisi tarkoitus lähteä Bangkokiin klo 20.15 ja 23.55.

Finnair tiedottaa matkustajille päätöksestää puhelimitse tai tekstiviestein.

Aamukone saapui kentälle

Thaimaan Bangkokista Suomeen matkalla oleva lentokone laskeutui Helsinki-Vantaalle noin kello 8.30 Suomen aikaa. Koneessa oli 250 matkustajaa.

Johtaja Taneli Hassinen Finnairin viestinnästä kertoo, että noin 150 matkustajaa on niin sanottuja alkuperäisiä matkustajia.

- Lisäksi olemme ottaneet koneeseen myös muita Eurooppaan tulevia matkustajia, koska viime yönä Bangkokin kentältä ei kovin moni kone lähtenyt liikkeelle. Sen takia otimme myös muita matkustajia mukaan. Bangkokiin jäi useita kymmeniä turisteja vielä ja he ovat yön aikana saapuneet lentokentälle. Heistä on pidetty huolta siten, että heille on toimitettu sinne ruokaa, juomia ja huopia. Ja pyritty myös sitten toimittamaan hotelliin.

Finnair on jatkuvasti yhteydessä Bangkokin kenttätoimistoon, josta saadaan ajankohtaista tietoa kentältä.

- Siellä on edelleen mielenosoittajia kentällä, eikä kentän tilanne ole normaali. Ainakin toistaiseksi kenttä on suljettu kello 18:aan Thaimaan aikaa. Joudumme päivän mittaan tekemään taas ratkaisuja illan lennoista sinne. Tämän illan lennoista ei pystytä sanomaan vielä mitään.

- Tilanne elää koko ajan ja teemme päätöksiä päivän mittaan, kuitenkin hyvissä ajoin ennen lentojen lähtöä.

Pidämme tänä iltana Thaimaahan lähteviin matkustajiin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestein. Meillä on töissä erityinen ryhmä, joka on tottunut poikkeustilanteiden hoitoon. Myös Bangkokin päässä pidämme lentokentän ulkopuolella oleviin asiakkaisiin yhteyttä puhelimitse ja tekstiviestein.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.