Mainos

Filippiiniläispoika sai kutsun Obaman virkaanastujaisiin

Filippiiniläinen nuori mies ei ollut uskoa silmiään, kun postilaatikkoon tupsahti eräänä päivänä kirje Yhdysvaltain presidentiltä.

19-vuotias Paul Michael Pilares Cruz sai kutsun Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman virkaanastujaisiin ja kun alkushokista oli selvitty äiti hankki pojalleen hienon juhlapuvun.

Paul Michael Pilares Cruz on Manilan kansainvälisen koulun, Reedleyn, entinen opiskelija. Hänen lisäkseen kutsun virkaanastujaisiin toiselle puolelle maapalloa sai toinenkin opiskelija. Opiskelijat olivat viime vuonna kunnostautuneet Washingtonissa järjestetyssä "maailman nuorten johtajien" konferenssissa ja tästä syystä kutsu seurasi fiksua nuorta miestä Filippiineille asti.

Nuorukainen on vaikuttunut kutsustaan ja odottaa enemmän kuin innokkaana matkaa Yhdysvaltoihin. Hän toivoo tapaavansa uuden Yhdysvaltain presidentin henkilökohtaisesti, sillä kunnianhimoisella nuorella miehellä on paljon tiedusteltavaa maailman mahtavimmalta mieheltä. Paul Michael haluaisi tietää, millaisia valintoja hänen pitäisi tehdä, jotta saavuttaisi elämässään samoja asioita kuin Barack Obama.

Paul Michael Pilares Cruzin perhe joutuu maksamaan pojan Yhdysvaltain-vierailusta 4000 dollaria, johon kuuluvat muun muassa matkakustannukset, hotelliyöpymiset, ateriat ja vakuutukset sekä virkaanastujaistapahtumien pääsymaksut. Perheen äiti ei kuitenkaan kustannuksista piittaa, vaan muistuttaa matkan olevan elämys, joka koetaan vain kerran elämässä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.