Mainos

Filippiinien maanvyöryn uhreja etsitään yhä

Keskeneräinen liikerakennus on romahtanut Filippiineillä surmaten ainakin kaksi ja jättäen loukkuun useita ihmisiä. Onnettomuus tapahtui Cebun kaupungissa aamuyöllä, kun nelikerroksinen rakennus romahti sisällä nukkuneiden rakennustyöntekijöiden päälle. Romahduksessa loukkaantui useita ihmisiä, jotka kuljetettiin läheisiin sairaaloihin. Pelastustyöntekijät yrittivät irrottaa loukkuun jääneitä, joita arveltiin olevan jopa 16.

Filippiinien tulvat, raunioita


Onnettomuuden syy ei ollut vielä lauantaina tiedossa. Viranomaiset eivät osanneet sanoa, johtuiko romahdus Filippiineillä useita päiviä jatkuneista rankkasateista, jotka ovat surmanneet jo sata ihmistä. Filippiinien pääkaupungissa Manilassa etsittiin vielä lauantaina eloonjääneitä toisesta romahtaneesta rakennuksesta, joka jäi maanvyöryn alle tiistaina.

Pelastustyöntekijöiden mukaan talon raunioissa on vielä joitakin tutkimattomia rakenteita, joiden alla saattaa olla ihmisiä. Romahtaneesta asuinrakennuksesta on tähän mennessä saatu ulos 37 ihmisen ruumiit. 28 ihmisen kerrottiin olevan yhä kateissa.

Manilassa ja sitä ympäröivissä maakunnissa on kärsitty jo lähes viikon ajan rajuista rankkasateista ja tulvista. Virallisten tietojen mukaan sata ihmistä on menehtynyt sateen aiheuttamiin sähköiskuihin, maanvyöryihin ja tulviin. (STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.