Mainos

Filatov oikoo Lippos-puheitaan

Työministeri myöntää toimineensa harkitsemattomasti ottaessaan esille puolueen puheenjohtajakysymyksen.

Työministeri Tarja Filatov


Työministeri Tarja Filatovin Lippos-lausunnot herättävät ihmetystä. Filatov sanoi aamun Hufvudstadsbladetissa, että SDP:n tulisi vaihtaa puheenjohtajaa seuraavassa puoluekokouksessa. Filatov antaa ymmärtää, että sama mies sekä SDP:n puheenjohtajana että pääministerinä näin kauan on liikaa.

Filatov toimitti aamupäivällä julkisuuteen tiedotteen, jossa hän kuitenkin sanoo, että Paavo Lipponen on sekä hyvä pääministeri että puoluejohtaja. Hufvudstadsbladetin toimittaja Tommy Westerlund sanoo Radio Novalle, että Filatov vielä tarkisti haastattelunsa ennen kuin se meni lehteen.

Kekkonen jarruttelee


SDP:n ensimmäinen varapuheenjohtaja kansanedustaja Antero Kekkonen perää jäitä hattuun keskusteluun SDP:n puheenjohtajakuvioista.
-Loputon spekulointi henkilöillä puolueen johtotehtäviin alkaa jo mennä viihteen puolelle. On vastuutonta, jos SDP:n näkyvät hahmot ovat sellaisessa mukana, hän arvostelee perjantaisessa kannanotossaan.

SDP:n seuraavaan puoluekokoukseen on aikaa yli vuosi. Pallottelu erilaisilla nimillä puolueen johtotehtäviin on turhanaikaista eikä auta suurten kansallisten ongelmien edessä, Kekkonen opastaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.