Ferrarin ex-pomo vertaa Räikkösen korvaajaa Alonsoon: "Samaa kiukkua aika-ajossa"

Ferrarin kuljettaja-akatemian entinen johtaja Massimo Rivola toivoo italialaistallin antavan ensi F1-kaudella tasavertaisen kohtelun kuljettajaparilleen Sebastian Vettelille ja Charles Leclercille.

Hienon tulokaskauden Sauberilla ajanut Leclerc otti alkavalle kaudelle Kimi Räikkösen paikan Ferrarilla Vettelin tallitoverina. Monet varikolla odottavat Leclercin laittavan nelinkertaisen maailmanmestarin kovan paikan eteen.

Ferrarin kuljettaja-akatemiaa vuosina 2016-2017 johtanut Rivola näkee monacolaiskuskin otteissa hänelle entuudestaan tuttuja piirteitä ja toivoo kuskiparista parhaan voittavan.

- Uskon ja toivon sitä, että Ferrari tarjoaa kummallekin kuljettajalleen samat tilaisuudet ja lopulta paras voittaa. Kausi 2019 on varmasti Charlesille vielä oppivuosi, mutta siitä voi olla varma, että hän haluaa voittaa heti, Rivola kertoi italaialaiselle La Gazzetta dello Sportille.

- Minulla oli tilaisuus työskennellä Sebastianin kanssa hänen tullessaan Toro Rossolle ja Fernando Alonson kanssa hänen debytoidessaan Minardilla. Fernandolla ja Charlesilla on aika-ajossa samaa kiukkua ja sama taito tehdä aina uskomattomia tuloksia, Rivola jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat