Ferrari-tähti Charles Leclerc vähäsanaisena lauantaisesta huonovointisuudestaan – "Ette halua tietää"

Charles Leclerc kamppaili lauantaina huonovointisuuden kanssa, mutta onnistui siitä huolimatta ajamaan sprinttikisassa komeasti viidenneksi.

Leclerc jätti lauantaiset vapaat harjoitukset kesken huonovointisuutensa vuoksi. Leclerc pystyi kuitenkin osallistumaan myöhemmin sprinttikilpailuun. Heikosta olostaan huolimatta Leclerc ajoi ruutulipulle komeasti viidentenä.

– En voinut hyvin, joten olen iloinen, että suoriuduin sprintissä niin hyvin. Vitossijan parantaminen kisassa on vaikeaa, mutta teen kaikkeni, Leclerc kirjoittaa Twitter-tilillään.

Vaikka Leclerc ei voinutkaan hyvin, helpotti huonovointisuus auton ratissa ainakin hetkellisesti. Tästä huolimatta 23-vuotias monacolainen pisti kaiken likoon.

– Minulla on ollut parempiakin päiviä. En voinut fyysisesti hyvin. Tärkeintä on kuitenkin, että annoin 100 prosenttia itsestäni ja olo autossa tuntui melko hyvältä, Leclerc toteaa The Racen mukaan.

Leclerc myöntää, että adrenaliinin virratessa huonovointisuuden voi F1-auton ratissa välillä unohtaa. Aina se ei kuitenkaan onnistu.

– Riippuu siitä, mikä sinulla on. Välillä sitä huonovointisuutta on vaikea unohtaa, Leclerc sanoo.

Monacolainen ei halunnut myöskään kertoa tarkemmin, mistä hänen huonovointisuutensa johtui.

– En halua mennä yksityiskohtiin, koska te ette halua tietää.

Lue myös:

    Uusimmat