Mainos

Ferrari-pomo asetti takarajan F1-mestaruudelle

Ferrarin puheenjohtaja Sergio Marchionne asettaa tallin mestaruustavoitteen takarajaksi kauden 2018, kertoo italialainen Gazzetta dello Sport -lehti.

Ferrarin talvitestit ovat sujuneet vuoden takaiseen verrattuna rohkaisevissa merkeissä. Tallin kuljettajat Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel ovat molemmat ilmaisseet tyytyväisyytensä tallin uuteen autoon.

Marchionne on ajanut italialaistallin johdossa voimakasta uudistusohjelmaa. Uusi Ferrari-pomo on myöntänyt tallinsa lähtevän kauteen takaa-ajajan asemassa, eikä mestaruuden voittaminen ole välitön tavoite.

- Mestaruus kaudella 2018 on ehdottomasti tavoite, mutta yritämme voittaa sen jo hieman aikaisemmin. Kuljettajat ovat innoissaan autosta. Olemme mestaruuden velkaa tallimme historialle, faneillemme ja työntekijöillemme, Marchionne kommentoi.

Marchionne uskoo tallinsa olevan samalla viivalla Red Bullin kanssa Mercedestä takaa-ajavassa ryhmässä. Tallin henkilökunnan uuttera työnteko saa pääjohtajalta varauksetonta kiitosta.

- Radalle lähdettäessä olemme tasavertaisia Red Bullin kanssa. En halua kuulostaa kriittiseltä tai järkyttää tasapainoa, mutta tilanne tallissa ei ollut saapuessani hyvä. Henkilökunta on tehnyt uskomattomia asioita, joita en olisi koskaan odottanut. Radalla asiat selviävät, Marchionne sanoi.

Ferrari-pomolla ei ole epäselvyyksiä sarjan tämänhetkisen ykköstallin nimestä.

- Mercedestä ei ole syytä aliarvioida. Viime vuonna he onnistuivat mahtavasti ja ovat valmiina toistamaan sen. Yritämme pysäyttää heidät, Marchionne linjasi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.