Mainos

Ferrari-keräilijä romutti silmäteränsä – hakee jättikorvauksia, koska auton puuttuminen kokoelmasta on noloa

1:38

Jos kolaroit Ferrarisi lyhtypylvään ympärille, on ihan ymmärrettävää, että sinua nolottaa. Kanadalainen lääkäri on kuitenkin yrittänyt käyttää nolostumista perusteena valtavien korvausten hakemiselle vakuutusyhtiöltään.

Neurokirurgina työskentelevä tohtori Navraj Heran hakee vakuutusyhtiöltään oikeusteitse 982 000 Kanadan dollarin eli noin 613 000 euron korvauksia. Vancouverilainen Heran kolaroi vuosimallin 1990 Ferrari F40:n vuonna 2012, mutta korvausten suuruudesta ei ole päästy kuudessa vuodessa sopuun.

Vakuutusyhtiön mukaan Heranin F40:n arvoksi arvioitiin vuonna 2014 noin 430 000 euroa. Auton korjauksia on vakuutusyhtiö korvannut jo auton arvoa suuremmalla summalla, mutta Heranin mukaan ei kuitenkaan riittävästi.

Heranin kanteessa todetaan, että asian selvittämisessä on kulunut vakuutusyhtiöltä kohtuuttoman kauan. Hänen hakemiaan korvauksia perustellaan kanteessa myös erikoisemmilla syillä:

– Asianomistaja on tunnettu Ferrari-keräilijä, joten kyseessä olevan auton puuttuminen kokoelmista on johtanut toistuviin uteliaisiin kyselyihin, jotka ovat aiheuttaneet asianomistajalle huolta ja häpeää.

– Vastaajan on täytynyt tietää, että asian käsittelyssä ollut viive vahingoittaisi asianomistajan mainetta Ferrari-keräilijöiden keskuudessa ja turmelisi hänen omanarvontuntoaan.

Tuomari piti kertomuksia nolostumisesta ja kärsineestä omanarvontunnosta yksinkertaisesti naurettavina, mutta katsoi muissa väitteissä olevan perää. Oikeuskäsittely on kuitenkin vielä kesken.

Lähde: Jalopnik

***

Video

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja