Mainos

Feldt-Ranta: Kokoomuksen lääkkeet eivät toimi

SDP:n puoluesihteeri kritisoi Paula Risikon ehdotusta, että hoitajapula ratkeaisi vain rahalla. Hänen mielestään kokoomus ei ole valmis käyttämään palkankorotuksiin vaadittavia varoja.

SDP:n puoluesihteeri Maarit Feldt-Ranta torjuu kokoomuksen reseptit hoitajapulaan. Feldt-Rannan mukaan varapuheenjohtaja Paula Risikon ajatus, että pula ratkeaa palkankorotuksilla on naiivi ja kansalaisia aliarvioiva tilanteen yksinkertaistaminen.

- Risikon hurskaat toiveet kumisevat onttouttaan. Kokoomus ei ole ollut valmis ottamaan huomioon siihen tarvittavia rahoja eikä todellisuudessa myöskään ole valmis käyttämään siihen vaadittavia varoja tulevaisuudessa, Feldt-Ranta tuomitsee.

SDP on vaatinut 20 000 työntekijää lisää hyvinvointipalveluihin. Feldt-Rannan mukaan SDP on myös osoittanut aitoa halua panostaa lisää hoitoalaan.

- On nurinkurista, että oppositiopuolue kokoomus ja sen varapuheenjohtaja Risikko nyt yrittää kääntää tilannetta päinvastaiseksi. Kokoomuksen viestin uskottavuutta ei lisää myöskään se, että merkittävässä osassa kuntia oppositiopuolue kokoomus on samanlainen vastuunkantaja kuin muutkin puolueet, Feldt-Ranta paheksuu.

Lue lisää:

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.