FC Lahti tarjoili maalijuhlan Pasasen paluussa

FC Lahti oli sunnuntain Veikkausliigakierroksella kovassa lennossa. Joukkue möyhensi Vaasan Palloseuran puolustaja Petri Pasasen paluuottelussa numeroin 4-1.

Nganbe Nganbe vei VPS:n johtoon, mutta sen jälkeen ilta oli kotijoukkueen juhlaa. Markus Joenmäki tasoitti neljä minuuttia VPS:n maalista ja Ariel Ngueukam vei isännät johtoon puolen tunnin kohdalla.

Matti Klinga osui vielä ennen taukoa ja Hassan Sesay sinetöi loppunumerot 70. minuutilla. 14 vuotta sitten Lahdesta maailmalle lähtenyt Pasanen pelasi ottelussa 80. minuuttia. Pasasen paluu veti Lahden Kisapuistoon peräti 4 637 katsojaa. Voitto on lahtelaisille viides peräkkäinen.

KuPS nousi puolestaan neljän pisteen päähän sarjakolmonen SJK:sta 1-0-voitolla RoPSista.

IFK Mariehamn venytti Hongan voitottoman putken kuuteen otteluun 4-1-voitolla. Mariehamnin Diego Assis äityi hurjaksi toisella puoliajalla. Assis pyssytti 48. ja 73. minuutin välillä kolme maalia, ja vain neljä minuuttia myöhemmin IFK:n Luis Solignac otti yksin haltuunsa liigan maalipörssin kärkipaikan. Osuma oli Solignacin kauden kymmenes.

Sarjavitonen Jaro jäi 1-1-tasapeliin sarjajumbo TPS:n kanssa.