Mainos

FBI tutkimaan Meksikon joukkohautoja

Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi FBI on lähettänyt 200 asiantuntijaa tutkimaan joukkohautoja Meksikossa. Kahdessa joukkohaudassa epäillään olevan yhteensä ainakin sadan ihmisen ruumiit, kertoi yhdysvaltalainen televisiokanava CBS.

Televisioaseman mukaan haudatut ovat Meksikon huumekartellien uhreja. Meksikon poliisin epäillään työskennelleen huumekartellien hyväksi. Joukkohautojen epäillään sijaitsevan lähellä Meksikon pohjoisrajaa Juarezin kaupungissa.Televisioraportin mukaan kaupungin edustalle on lähetetty 500 meksikolaista sotilasta, joiden on määrä turvata joukkohautoja tutkimaan tulevien asiantuntijoiden työskentely.


Haudoista löydetyt ruumiit on tarkoitus lähettää DNA-tutkimuksiin, joiden järjestelyihin Meksikon hallitus osallistuu. Joukkohaudassa epäillään olevan myös kuuden Yhdysvaltojen kansalaisen ruumiit.
Kaikkien joukkohaudasta löytyvien uskotaan olevan huumekartellin uhreja, jotka on surmattu väkivaltaisesti. Juarezin kaupungista on viety suuria määriä marihuanaa ja kokaiinia Yhdysvaltoihin.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.