Mainos

Fashionmall.com osti Boo.comin verkkosivut

Amerikkalainen Fashionmall.com on ostanut vastikään konkurssiin menneen Boo.comin verkkosivut. Uusi omistaja aikoo jatkaa Boon entisillä jäljillä ja tehdä Boosta maailman johtavan muotiportaalin.

Fashionmallin toimitusjohtaja Ben Narasin kertoo Fashionmallin ostaneen Boon verkkosivut, brändit, liikemerkit ja online-sisällön. Hänen mukaansa kauppahinta oli merkittävästi enemmän kuin 2,4 miljoonaa markkaa, jolla brittiläinen Bright Station osti tiistaina Boon e-kauppaohjelmistot ja muun teknologian.

Merkkiurheiluvaatteita internetisssä kaupannut Boo.com oli ensimmäinen suuri eurooppalainen nettikonkurssi. Fashionmallin mukaan Boossa ei ollut huonoa brändi vaan liiketoimintamalli. Fashionmall ei itse ole nettikauppias, vaan sen sivuilla tuotteitaan myyvät kumppaniyhtiöt.

Vuonna 1994 avautunut Fashionmall oli maailman ensimmäinen muotisaitti. Se teki voittoa kahtena vuonna ennen kuin listautui Nasdaqiin viime vuonna. Tämän vuoden ensimmäisenä neljänneksenä 8,5 miljoonan markan liikevaihdolla tuli tappiota yli 18 miljoonaa markkaa.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.