Fanit piirittävät Remu Aaltosta: En pääse ovesta ulos

Hurriganes-legendan ihailijat tuntevat tämän asuinpaikan niin hyvin, ettei Aaltonen saa yksityisyyttä aina edes kauppareissulla.

Remu Aaltonen on pohtinut viimeaikoina muuttoa takaisin synnyinkaupunkiinsa Helsinkiin. Hurriganesin rumpalina ja laulajana tunnettu Aaltonen on asunut Porvoossa useita vuosia ja kertoo viihtyneensä hyvin, mutta oma rauha on ollut kortilla.

– Monta kertaa, kun lähden pihalle, en pääse ovesta ulos, kun pitää kirjoitella lappua ja nimmaria. Ihmiset tulee pitkältä tänne Porvooseen ja haluavat nähdä Remun, Aaltonen kertoo MTV.fille.

Joskus fanit yllättävät suomalaisen rock-legendan jopa kauppareissulla. Vaikka kiire painaisi, Aaltonen ei kehtaa olla ihailijoilleen epäystävällinen.

– Pari päivää sitten syöksyin kauppaan hirveällä kiireellä ja jalkakin oli vähän kipeä, kun yksi gimma tuli yhtäkkiä rullatuolilla. Se oli tullut Ruotsista Porvooseen ja halusi etsiä mut täältä. En päässyt kauppaan, kun piti kaveerata niiden kanssa ja heittää läppää.

– Kun tulee ihmisiä, en voi sanoa, että näkemiin ja ei käy.

Aaltosen mukaan asuminen niin, että kaikki tietävät hänen kotipaikkansa, tuntuu erikoiselta. Etenkin, kun muusikko tunnustautuu erakkoluonteeksi.

– Voisi olla vaihtelua, jos kukaan ei tietäisi asuinpaikkaani.

Uutta asuinaluetta Helsingistä ei ole vielä päätetty, mutta Aaltonen suhtautuu muuttoon positiivisin mielin.

– Päivänsä kutakin, sanoi pässi, kun päätä leikataan. Olen kiertolainen luonteeltani ja maisemat vaihtuu, kun on hyvä hevonen.

Remu Aaltosen muuttoaikeista kertoi ensimmäisen kerran Iltalehti.  

Lue myös:

    Uusimmat