Mainos

Fanit Disney-kaupasta: Darth Vaderille ei haluta Mikki Hiiren korvia

Alkuperäisen Star Wars -elokuvasarjan fanit tyrmistyivät kuultuaan Disneyn ostavan elokuvatuotantoyhtiö Lucasfilmin ja sitä kautta oikeudet uusiin Star Wars -elokuviin. Sutkautukset Disneyn ja Star Wars -hahmojen yhdistelmistä levisivät laajalti myös sosiaalisessa mediassa.

Uuden elokuvan tunnuskappaleen nimeksi ehdotettiin Twitterissä muun muassa "When You wish upon a Death Star", muunnelma Pinokkio-elokuvan tunnussävelmästä ja Star Warsin Kuolemantähti-aluksesta. Darth Vader vääntyi muotoon Duck Vader ja prinsessa Leialle kaavailtiin elokuvaa seitsemän ewokin kanssa.

Uuden Star Wars Episodin 7:n on määrä valmistua vuonna 2015. Elokuvasarjan isä George Lucas ei paljastanut, onko tarina suoraa jatkoa "Episodi 6:lle", eli vuonna 1983 valmistuneelle Jedin paluu -elokuvalle. Moni fani olisi halunnut sarjan päättyvän Jedin paluun onnelliseen loppuun.

Lucas kertoi NBC:lle, että hän on sommitellut tarinaa uuteen elokuvatrilogiaan, mutta ei osaa vielä sanoa, mitkä tutuista hahmoista elokuvissa nähtäisiin.

– Olen aina sanonut, etten tee enempää Star Wars -elokuvia. Se ei kuitenkaan tarkoita, etten siirtäisi tekovastuuta eteenpäin Kathylle (Kennedy, Lucasfilmin toinen toimitusjohtaja).

Kennedyn mukaan uuden projektin yhtenä päätavoitteena on suojella vanhoja hahmoja. Twitterissä Darth Vader olikin jo saanut Mikki Hiiren korvat ja prinsessa Leiasta oli muokattu kiiltävä Disney-prinsessa. Han Solon rooliin ei puolestaan tunnu kelpaavan kuin Harrison Ford, joka on vuonna 2015 tosin jo 73-vuotias.

Osa Star Wars -faneista suhtautui uudistuksiin kuitenkin toiveikkaasti. Lucasin edelliset kolme Star Wars -elokuvaa eivät keränneet kiitosta, joten Disneyn Star Wars -elokuvat nähdään mahdollisuutena elokuvasarjan maineen palauttamiseksi.

– Disney maksoi George Lucasille neljä miljardia, ettei hän tekisi enää yhtään Star Wars -elokuvaa, David Letterman -talk shown käsikirjoittaja Justin Stangel murjaisi Twitterissä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja