Falcao puuttuu jo – Kolumbia jännittää taas avainpelaajan tilaa

Jalkapallon MM-kisoihin valmistautuva Kolumbia nitisti harjoitusmaaottelussaan Jordanian maalein 3-0, mutta sai leiriltä lisää huonoja uutisia.

33-vuotias keskikenttäpelaaja Aldo Leao Ramirez parantelee parhaillaan polvivammaa, jonka hän sai harjoitusleirillä Buenos Airesissa. Meksikon liigassa pelaava Ramirez oli Kolumbialle tärkeä mies Etelä-Amerikan karsinnoissa.

– Meidän täytyy tehdä päätös tuntien sisään. Katsotaan, mikä diagnoosi on ja mitkä mahdollisuudet meillä on, mutta toivomme, ettei hän jää pois, päävalmentaja Jose Pekerman sanoi Argentiinan yleisradiolle.

Kolumbian valmistautuminen on ollut täynnä murheita, kun Monacon tähtihyökkääjä Radamel Falcao, Fluminensen keskikenttäpelaaja Edwin Valencia ja puolustaja Luis Amaranto Perea ovat joutuneet vetäytymään MM-lopputurnauksesta.

Voitto Jordaniasta tuli kahden rangaistuspotkun turvin. Varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla laitapelaaja Fredy Guarin viimeisteli loppulukemat 3-0:aan. Kolumbia pelaa viikon päästä alkavissa MM-kisoissa C-lohkossa yhdessä Kreikan, Norsunluurannikon ja Japanin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat