Faktaa nettideittailusta: Rintavaon näyttäminen parantaa treffimahdollisuuksia

Nettideittailu kasvattaa suosiotaan, joten sähköiset sutinat kannattaa aloittaa oikeilla sävelillä parhaiden tulosten toivossa.

Yhdysvalloissa arvioidaan, että jopa yksi kuudesta naimisiin menevästä pariskunnasta on tavannut toisensa netissä. Nettideittailu vie aikaa ja kilpailu on kovaa, joten alalle on perustettu deittailijoita avustavia yrityksiä. Virtual Dating Assistantsin toimitusjohtaja Scott Valdez kertoi businessinsider.comille, kuinka sähköisessä seurustelukumppanin etsinnässä onnistuu parhaiten. Valdezin vinkit perustuvat suurimpien deittailusivustojen keräämiin tilastotietoihin.

Sivustot

Valdezin mukaan maksullisilla sivustoilla onnistaa yleensä parhaiten, koska se vetää puoleensa ihmisiä, jotka ovat liikkeellä tosissaan. Myös muut käyttäjiä aktivoivat deittailusivustot ovat Valdezin mukaan hyviä apajia.

– Kun ihmiset maksavat muutaman kympin kuukaudessa, he yleensä yrittävät tosissaan järjestää treffejä, Valdez muistuttaa.

Valokuvat: Älä käytä salamaa

Vältä salamaa! OkCupid –treffisivuston analysoiman tiedon mukaan käyttäjät arvioivat ihmiset yleensä seitsemän vuotta vanhemmiksi, mikäli nämä ovat käyttäneet kuvassaan salamaa.

Samaisen treffisivuston mukaan miesten ei kannata hymyillä eikä katsoa kameraan. Jos mies katsoo hieman kameran sivuun, eikä hymyile, hän saa todennäköisimmin vastauksen. Kameraa tuijottava mies saatetaan kokea liian uhkaavana.

– Kun mies ei katso kameraa, hän näyttää vahvemmalta ja haastavammalta. Samalla häntä vaikuttaa ympäröivän tietty mystisyyden aura, Valdez pohtii katseen merkitystä.

Naisten sen sijaan kannattaa katsoa kameraan ja hymyillä saadakseen enemmän vastauksia ja treffejä.

Nainen, parhaat puolet esiin!

Parikymppiset naiset saavat jopa 24 prosenttia enemmän vastauksia ilmoitukseensa, jos he näyttävät valokuvissa rintavakoa, kertovat OkCupidin tilastot. 32-vuotiaista naisista jopa 79 prosenttia saa enemmän vastauksia, kun he näyttävät rintavakoaan.

Vatsalihaksiaan näyttävät miehet saavat paremmin vastauksia naisilta – varsinkin, jos niitä vain esitellään ikään kuin ohimennen ja tahattomasti. Vinkki miehille: pyytäkää kaveria nappaamaan kuva, kun olette hyppäämässä uima-altaaseen tai pelaamassa koripalloa tai lentopalloa.

Viestit

Keskity vain aktiivisimpiin käyttäjiin. Valdezin mukaan kannattaa keskittää viestittely vain niille käyttäjille, jotka ovat parhaillaan online tai ovat olleet kirjautuneina palveluun parin päivän sisään.

Muista laatia viestisi kohderyhmän mukaan. Kaikki naiset pitävät huumorista, mutta yli 30-vuotiaat naiset syttyvät kirjeistä, jotka on kirjoitettu ajatuksella ja aitoa kiinnostusta ilmaisten. Parikymppisten naisten mielestä se voi olla hieman tylsää.

Hyvässä viestissä on ilmaistu kiinnostusta, löydetty yhtäläisyyksiä, se on ainutkertainen ja juuri halutulle ihmiselle tehty, siinä on huumoria, kunnianhimoa ja seikkailumieltä. Massapostitus useille naisille samalla kirjeellä ei toimi, ja käyttäjä kyllä huomaa sen.

Profiilin päivitys

Pidä profiilisi sisältö tuoreena. Pienikin päivitys pitää sinut hakutulosten kärkipäässä ja ilmoituksesi kiinnostavana. Tärkeintä on houkutella mahdollisimman paljon kävijäliikennettä profiiliin – lähetä myös muille paljon viestejä, niin onnistumisen mahdollisuus kasvaa huimasti!

MTV3/Helmi

Lähde: Businessinsider.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja