Facebookissa innostetaan puristelemaan tissejä

Facebookissa kehoitetaan nyt innostumaan tissienpuristelutalkoisiin. Kyseessä ei ole kuitenkaan kehotus tarttua tuosta vaan lähimpiin rintoihin, vaan tempaus jonka tarkoitus on lisätä tietoisuutta rintasyövästä.

Facebookissa leviävä tissienpuristeluhaaste rohkaisee kaikkia "tissillisiä" tunnustelemaan omat rintansa kyhmyjen tai kovien pattien varalta. Kun tissit on tutkittu, kampanja kehottaa osallistujia päivittämään Facebook-statuksekseen tekstin: Tänään puristelin tissejäni.

Haasteeseen saa osallistua myös tutkimalla jonkun lähiomaisensa, kuten tyttöystävän tai vaimon tissit, kunhan saa ensin kyseiseltä henkilöltä luvan tissitutkimukseen.

Tempaus on käynnissä tämän kuun loppuun asti, joka on virallinen rintasyöpäkuukausi. Haaste ei ole kuitenkaan osa Roosa nauha -säätiön toimintaa, vaan yksityishenkilön organisoima tapahtuma.

Päivässä 25 000 fania!

Haasteen liikkeelle polkaissut Anitta Kiviranta kertoo MTV:n uutisille saaneensa idean tempaukseen toisesta, naisten salaisuutena Facebookissa pyörineestä rintasyöpätempauksesta, jonka yhteys rintasyöpään on jäänyt kuitenkin monelle epäselväksi. Tässä kampanjassa naiset kertoivat missä he pitävät käsilaukkuaan kansainvälisen "I like it on" -statusviraalikamppanjan mukaan.

Tapahtuma on kerännyt yhdessä päivässä yli 25 000 osallistujaa (to 7.10. klo 20.30) ja määrä kasvaa koko ajan kovaa vauhtia.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat