Facebookin treffisovellus etsii rakkautta omalta kaverilistalta

Kahden miehen kehittämä treffisovellus etsii potentiaalisia rakkauden kohteita omilta kaverilistoilta – ajatuksena on, että kiusallisten pakkien määrä vähenee rajusti.

Uusi Facebook-sovellus nimeltä iWould on eräänlainen rakkaustoivelista, joka yhdistää salaa toisistaan kiinnostuneita Facebook-kavereita romanttisessa mielessä, uutisoi Huffingtonpost.com.

IWouldissa käyttäjä voi valita kaverilistaltaan yhdestä kymmeneen henkilöä, joista hän on kiinnostunut enemmän kuin kaverina. Sitten sovellus vertaa listan täyttäneiden kaverusten merkintöjä keskenään ja ilmoittaa, mikäli kaksi ihmistä on kiinnostunut deittailemaan toisiaan.

Pakkeja ei tule julkisesti

Sovellus on Columbia Universitystä valmistuneiden Jon Budishin, 28, ja Tariq Chaudhrin, 27, yhdessä kehittämä. Jon Budishin mukaan suhteen aloittaminen ihmisen kanssa, jonka tuntee entuudestaan, voi olla yllättävän vaikeaa.

– Me yritämme auttaa näitä ihmisiä löytämään toisensa, hän kertoo.

Sovellus pyrkii vähentämään pakkien määrää salaamalla käyttäjien yksityisyyden: jos kiinnostus ei ole molemminpuolista, listalla mainittu ihastuksen kohde ei saa koskaan tietää. Ohjelmasta tykkääminen on kuitenkin julkista, joten kaverisi tietävät sinun käyttävän iWouldia.

Ohjelman kehittäjät ovat suunnanneet sen yliopisto-opiskelijoille Yhdysvalloissa, mutta se on jo kaikkien käytössä. Huhtikuussa 2011 sovelluksella on yli 3 000 kuukausittaista käyttäjää, ja mahdollisia matcheja on ollut 163.

MTV3/Helmi

Lähde: Huffingtonpost.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja