Mainos

Facebook yksinkertaistaa sivujaan pärjätäkseen Google+:lle

Verkkoyhteisö Facebookissa pystyy jatkossa rajaamaan entistä tarkemmin kenen sallii näkevän omia tietojaan, kertoo Facebookin edustaja Chris Cox. Jatkossa pystyy rajaamaan esimerkiksi vain "perhe" tai "työkaverit", joiden sallii näkevän tiettyjä kuvia tai tekstejä.

Suurin muutos on, että Facebook siirtää käyttäjätilin asetukset lähemmäksi julkaisuja ja valokuvia, jotta käyttäjät pystyvät joustavammin ja nopeammin valikoimaan keiden haluavat näkevän kyseisen julkaisun.

Ilmoitus tuli pian sen jälkeen, kun Google+ -verkkoyhteisö salli faniensa rajata tarkemmin mitä sisältöjä kukin nettiystävä näkee.

– Olemme saaneet paljon palautetta, että "kuka näkee mitäkin" voisi olla selvemmin ilmaistu Facebookissa. Vastaamme nyt tähän ja parannamme piakkoin asetuksia, joilla käyttäjät voivat jakaa statuksiaan, valokuvia, tageja vain valitsemiensa kavereiden kanssa, sanoo Chris Cox blogissaan.

Coxin mukaan muutokset astuvat voimaan "lähipäivinä".

Facebookia on kritisoitu siitä, että esimerkiksi statuksen näkevät kaikki Facebook-kaverit, ellei ole käynyt läpi jokseenkin monimutkaista prosessia, jolla tiedonsaannin voi rajata.

Facebookilla on yli 750 miljoonaa käyttäjää.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.