Facebook-ryhmä: Veteraanit kutsuttava Linnaan edes kerran!

Julkkikset, poliitikot ja ansioituneet urheilijat ovat tavanomaista juhlakansaa itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Internetiin perustettu ryhmä vaatii, että kutsun saisivat tällä kertaa myös maatamme puolustaneet sotaveteraanit.

Intrernetiin perustettu ryhmä vaatii, että maatamme sodissa puolustaneet miehet ja naiset pääsisivät edes kerran juhlimaan itsenäisyyttä presidentinlinnaan.

– Itsenäisyys on monelle itsestäänselvyys. Näille miehille ja kotirintamille kuuluu kuitenkin mieletön kunnia siitä, että Suomi on suomalaisten. Eikös kerrankin tai vaikka aina jatkossakin kutsuttaisi enemmistö näitä miehiä paikalle niin kauan kun vielä voimme heille näyttää kiitollisuutemme, ryhmän kuvauksessa kerrotaan.

Facebook-ryhmä on perustanut myös adressin Adressit.com-sivustolle asian puolesta, jonka on allekirjoittanut jo lähes 300 suomalaista.

– Jos ja kun tämä veteraanien linnanjuhlat toteutuu, niin toivon koko sydämestä että se kohdistetaan ihan tavallisille rivimiehille eikä sodan päällystölle. Ne todelliset taistelijat tarvitsevat sen kunnian. Heitä ei enää montaa ole, yksi adressin allekirjoittaneista kommentoi.

– Juhlat järjestettävä edes kerran niille jäljellä oleville, joiden ansiosta näitä juhlia voidaan edes viettää, toinen jatkaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja