Mainos

Facebook pilasi avioliittoni – lue tarinat

Flirttailu ja viestittely Facebook-palvelussa voi pahimmillaan johtaa avioeroon.

Facebook voi olla harmiton tapa pitää yhteyttä ystäviin ja perheeseen, mutta joissain tapauksissa se voi myös pilata parisuhteen. The Sun -lehden mukaan flirttailu tässä sosiaalisessa mediassa on jo useassa tapauksessa vaikuttanut avioliiton hajoamiseen.

Eräs englantilainen lakifirma kertoi, että viime vuonna 20 prosentissa avioerotapauksista viitattiin Facebookiin.

– Puolisoille on selvinnyt monia asioita heidän kumppaneistaan Facebookin kautta, asianajaja Mark Keenan kertoo.

– Yleisin ongelma on, että ihmiset chattailevat sopimattomasti toisten käyttäjien kanssa.

Lakimiehet ennustavat, että Facebookiin liittyvien avioerokyselyiden määrä nousee 25 prosentilla tässä kuussa verrattuna viime vuoden tammikuuhun.

Suhde paljastui Facebookissa

32-vuotias Marianna oli naimisissa kuusi vuotta, kunnes sai Facebookin kautta tietää miehellään olevan suhde toiseen naiseen.

– Mieheni rakastajattaren sukulainen otti minuun yhteyttä Facebookissa ja kertoi suhteesta. Minulla oli jo epäilyni, sillä oli nähnyt hänen profiilisivullaan viestejä tuntemattomilta naisilta, Marianna sanoo.

– Minua inhottaa ajatella, mitä olisi tapahtunut, ellen olisi Facebookin kautta saanut tietää asiasta. Se oli hirveä tapa saada asia selville, mutta muuten olisin elänyt vuosia valheessa.

Online-flirtti herätti epäilyt

36-vuotiaan Sarahin avioliitto romahti kahdeksan yhteisen vuoden jälkeen, kun hänen aviomiehensä sai tietää naisen Facebook-flirttailusta.

– Aloin käyttämään Facebookia kaksi vuotta sitten ja jäin koukkuun. Minusta oli ihana etsiä tuttavia, joihin en ollut pitänyt yhteyttä. Sitten ex-poikaystäväni löysivät minut. Aloin flirttailemaan yhden heistä kanssa, Sarah kertoo.

– Kerroin aviomiehelleni salasanani, sillä minulla ei ollut mitään salattavaa. En arvannut hänen lukevan viestejäni. Kun vaihdoin salasanaani, hän syytti minua salailusta. Riitelimme asiasta usein, mutten voinut pysyä poissa Facebookista.

– Miehestäni tuli mustasukkainen ja hän oli vakuuttunut, että minulla oli suhde. Lopulta riitely meni niin pahaksi, että haimme avioeroa.

Aviomies Chris syyttää Facebookia avioliiton hajoamisesta.

– En pitänyt hänen flirttailustaan. Sarah ei olisi halunnut minun tekevän niin, joten miksi hän sai toimia siten. Tämän jälkeen en koskaan enää käytä Facebookia!

(MTV3 Helmi)

Lähde: The Sun

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.