Mainos

Facebook kiistää salaisen puhelinhankkeen

Yhteisöpalvelusivusto Facebook kumoaa tiedot, joiden mukaan yhtiö olisi kehittelemässä salaa omaa älypuhelinta. Facebookin tiedottajan mukaan teknologiasivusto TechCrunchin esittämät tiedot eivät ole tarkkoja eikä yhtiö ole rakentamassa puhelinta.

BBC toteaa verkkosivuillaan, että Facebook on kuitenkin selvästi halukas tunkeutumaan yhä tehokkaammin mobiililaitteiden maailmaan. Tästä on esimerkkinä viime kuussa julkistettu Places-paikannusominaisuus, jonka avulla Facebookin käyttäjän on mahdollista ilmoittaa sijaintinsa ystävilleen. Käyttäjä voi myös ominaisuuden avulla tarkastaa onko hänen omia ystäviään lähettyvillä.

Facebookin tiedottajan mukaan kyseessä on sellainen palvelu, jota sivuston 150 miljoonalle mobiilikäyttäjälle halutaan kehittää.

- Meidän näkemyksemme mukaan lähes kaikki kokemukset ovat parempia sosiaalisina. Tämän mahdollistamiseksi integroituminen syvälle olemassa oleviin alustoihin ja käyttöjärjestelmiin on hyvä keino, tiedottaja toteaa.

- Ihmiset haluavat kutsua tätä syvällistä integraatiota "Facebook-puhelimeksi", mutta meidän tavoitteemme on tehdä kaikesta sosiaalista eikä rakentaa puhelinta, tiedottaja jatkaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.