Mainos

Facebook kielsi posliininännit

Australialainen korukauppias Victoria Buckley koki Facebookissa melkoisen yllätyksen saatuaan viikonloppuna kuusi varoitusta sivuilleen laittamasta valokuvasta.

Varoitus koski kuvassa näkyvää alastonta Ophelia-posliininukkea, kertoo The Melbourne Age -lehti. Facebookin mukaan kuvat, jossa näkyvät lähinnä posliininuken nännit sisältävät "sopimatonta sisältöä"

Buckley sai käskyn poistaa kuvat sivuiltaan.

Korukauppiasta Facebookin kuvakielto kummastuttaa. Buckley kertoo kuvan nuken toimineen inspiraationa omille koruilleen, jonka vuoksi hän käyttää sitä myös mainoskuvissaan.

- Hyvänen aika, puhumme nyt nuken nänneistä. Minulla on liikkeeni ikkunassa samoja julisteita, enkä ole saanut niistä kertaakaan kielteisiä kommentteja. Myös nukke itse on näyteikkunassa, Buckley kertoo.

- On myös perustettu Michelangelon faniryhmiä, jonka sivuilla on Daavid-patsaan kuvia. Miksi se on hyväksyttyä, mutta tämä ei, hän kysyy.

Buckley päätyi sensuroimaan sivuilleen laittamat kuvat. Hän on myös perustanut Facebookiin Save Ophelia-sivuston, jossa hän kampanjoi kuviensa puolesta.

(MTV3)

Lue The Melbourne Age -lehden uutinen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.