Mainos

F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-tallin sponsorille köniin logon plagiointikiistassa – tiimi odottelee ohjeita auton muuttamiseksi

0:27
VIdeolla Haas-kuskien Romain Grosjeanin ja Kevin Magnussenin kamppailua radalla Barcelonan F1-kisassa.

Yhdysvaltalainen F1-talli Haas ei toistaiseksi aio poistaa pääsponsorinsa Rich Energyn tunnuksia autostaan, vaikka yhteistyökumppani hävisi oikeudessa kiistan plagioiduksi todetusta logostaan.

Oikeus totesi energiajuomia valmistavan Rich Energyn sarvipäisen logon olevan liian yhdenmukainen Whyte Bikes -yhtiön logon kanssa. Tekijänoikeusrikkomuksen myötä Rich Energyn on poistettava logo käytöstään ja yhtiö mahdollisesti tuomitaan asiasta vahingonkorvauksiin.

Haas-talli ei sen sijaan aio tehdä mitään toimia ennen kuin sen pääsponsorilta tulee selvät ohjeet muutosten tekemiseksi.

– Meille kerrottiin, että kun meidän pitää muuttaa sitä, he kertovat meille. Tietysti varmistamme, että kaikki on okei, ja toimimme sen mukaan, miten he haluavat, Haasin tallipäällikkö Günther Steiner kommentoi Autosportille.

– Meillä ei ole ongelmaa logon kanssa, Rich Energylla on, joten en osaa sanoa, pitääkö heidän vaihtaa logoaan vai onko tähän jokin muu ratkaisu.

– Minä en aio sotkeutua tähän asiaan, koska he eivät kaipaa minua selvittämään sitä. Meille kerrottiin, että Monacossa logo pidetään ennallaan ja jos muita ohjeita tulee, olemme valmiita niihin, Steiner lisäsi.

Haas sai Rich Energysta kauan kaivatun pääsponsorin täksi kaudeksi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja