F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-sensaation räväyttäneellä keikkakuskilla on tänään viimeinen mahdollisuus? Tallipomo vihjaa koronatartunnan saaneen kuljettajan toipumisesta: "Olen 99-prosenttisen varma"

5:49
Aika-ajon ratkaisuhetket: Bottas tykittää juhlakisan paalupaikalle, Hamilton on toinen ja Hülkenberg kolmas.

Racing Pointin tallipäällikkö Otmar Szafnauer on lähes varma, että koronatartunnan saanut Sergio Pérez palaa RP20-auton rattiin ensi viikonloppuna ajettavassa Espanjan GP:ssä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Britannian toinen GP suorana 7.-9.8.
Su: Britannian toinen GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Pérez antoi ensimmäisen positiivisen näytteen puolitoista viikkoa sitten ja toisen tällä viikolla. Meksikolaista on tuurannut kahtena Silverstonessa ajettuna GP-viikonloppuna Nico Hülkenberg, joka jäi viime kauden päätteeksi ilman tallipaikkaa.

Szafnauerin mukaan Pérezin testien välillä oli havaittavissa selkeä muutos, joka vihjaa siitä, että virus olisi vähitellen poistumassa tämän elimistöstä.

Lauantaina Pérezille tehtiin kolmas testi.

– Meidän pitäisi saada tulos sunnuntaina, ja odotan, että se on negatiivisen puolella. Uskon, että hän on takaisin autossa jo Barcelonassa, Szafnauer sanoi GP Today -sivuston mukaan.

– Olin 99-prosenttisen varma siitä, että Nico ajaisi molemmissa kilpailuissa Silverstonessa, ja nyt olen 99-prosenttisen varma, että Checo on autossa Espanjassa.

Mikäli Hülkenbergin tuurauskeikka jää kahden GP-viikonlopun mittaiseksi, hänellä on tänään toistaiseksi viimeinen – ja sitäkin parempi – mahdollisuus katkaista häneen liitetty kiusallinen ennätys.

32-vuotias saksalainen on ajanut urallaan 177 GP-starttia sijoittumatta kertaakaan palkintokorokkeelle. Tämän päivän kilpailussa kärkisijat ovat hyvinkin Hülkenbergin saavutettavissa, sillä hän starttaa sensaatiomaisen aika-ajosuorituksensa jälkeen peräti kolmannesta ruudusta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja