F1-kuski raivostui sairaalan tekemästä emämunauksesta: ”Ihmiset luottivat teihin!”

Suuri osa koronavirukseen sairastuneista ei saa oireita – veriryhmällä saattaa olla vaikutusta oireiden voimakkuuteen 4:27
Suuri osa koronatartunnan saaneista ei saa oireita – veriryhmällä saattaa olla vaikutusta oireiden voimakkuuteen.

Meksikolaiskuljettaja Sergio Perez ei voi käsittää kotimaansa sairaalan toimintaa koronaviruspandemian levitessä maassa. Sairaala teki omin päin testejä, joiden tuloksista ei ollut mitään hyötyä tartuntojen seulomisessa.

Zapopanin kaupungissa sijaitseva Puerto de Hierron sairaala aloitti omien koronavirustestien tekemisen, vaikka se ei kuulunut Jaliscon maakunnan kolmen luvan saaneen laboratorion joukkoon.

Sairaala tiedotti perjantaina, että sen tekemissä laboratoriotesteissä on ilmennyt virheitä. Toisessa sairaalassa oli todettu koronavirukseen sairastuneita potilaita, joiden testitulokset Puerto de Hierron sairaalassa olivat näyttäneet negatiivista. Maakunnassa oli lauantaihin mennessä kuollut kolme ihmistä koronaviruksen oireisiin.

F1-kuski antoi Twitterissä palautteensa sairaalalle.

– Ei voi olla totta! Toivon, että vähintään palautatte rahat ihmisille, jotka ovat luottaneet teihin, pettynyt Perez totesi.

– Rehellisesti sanottuna haluaisin teidän tekevän jotain tärkeää yhteiskunnalle hyvittääksenne vakavan virheenne. Nyt on aika olla yhtenäisiä ja tukea toinen toistaan, Perez jatkoi.

Sairaala vastasi pian Perezin twiittiin.

– Hei. Otamme parhaillaan yhteyttä jokaiseen testissä käyneeseen ihmiseen tarjotaksemme heille vaihtoehtoisia ratkaisuja. Meille tärkeintä on, että jokainen on tyytyväinen. Voit ottaa yhteyttä meihin viestillä asioidaksesi henkilökohtaisesti, sairaala opasti.

Meksikossa oli todettu lauantaihin mennessä 1 510 varmistunutta koronavirustartuntaa. Tautiin oli kuollut 50 henkeä.

Lue myös:

    Uusimmat