F1-kuski Nikita Mazepin pahoitteli uunoiluaan Lewis Hamiltonille: "Ajoin sokeana"

Formula ykkösten Haas-tallissa ajava Nikita Mazepin esitti pahoittelunsa Lewis Hamiltonille Turkin GP:n tapahtumasta, jossa hän tukki kierroksella ohitusta yrittäneen Hamiltonin reitin.

Maailmanmestaruustaistossa toiseksi Turkin GP:ssä pudonnut Hamilton oli ajanut Mazepinin kierroksella kiinni ja tahtoi ohittaa tämän 11. mutkan sisäpuolelta. Venäläiskuski oli kuitenkin tukkinut reitin.

– Olen todella pahoillani Lewisin puolesta. En nähnyt mitään peileistäni. Tarvitsen selkeät ohjeet siitä, missä muut autot ovat. Ajoin sokeana, Mazepin kertoi Motorsport-Total.comin mukaan.

Hamilton pääsi lopulta Mazepinista ohi ja venäläiskuski selvisi ilman rangaistusta. Mazepin sijoittui lopulta kilpailun viimeiseksi. Hamilton oli kilpailun viides.

Max Verstappen meni MM-pisteissä ohi Hamiltonin, kun hän ajoi toiseksi. Eroa on nyt kuusi pistettä. Turkin kilpailun voittanut Valtteri Bottas on kärkeä perässä 85,5 pistettä. F1-kausi jatkuu 24. lokakuuta ajettavalla Yhdysvaltain GP:llä.

Katso pääkuvan videolta Lewis Hamiltonin ja Nikita Mazepinin tilanne.