Mainos

F1-kuski Kovalainen reagoi Aasian sairaaloiden puolesta

Formulakuski Heikki Kovalainen kampanjoi Aasian sairaaloiden turvatason korottamisen puolesta. Maailman terveysjärjestö WHO on käynnistänyt kampanjan, jossa se haastaa ihmisiä reagoimaan sairaaloiden puolesta. Kovalainen oli ensimmäinen reagoija.

– Koen, että tämä on hyvä ja tehokas tapa herättää meidät kaikki ajattelemaan. Olen etuoikeutettu saadessani käynnistää WHO:n maailmanlaajuisen kampanjan, Kovalainen sanoo.

Aasian sairaaloiden turvatasoa parantamalla voitaisiin säästää luonnonkatastrofien sattuessa tuhansia ihmishenkiä. Aasian valtiot ovat luvanneet vuonna 2010 allekirjoittamallaan sitoumuksella kohdentaa varoja sairaaloiden turvallisuuden kehittämiseen.

Mitään ei ole kuitenkaan vielä tapahtunut, minkä takia WHO haluaa nostattaa sosiaalisen median kampanjallaan hallituksiin suuntautuvaa painetta asian osalta. Järjestön tavoitteena on saada mukaan miljoona ihmistä.

– Sairaaloiden turvatason parantaminen on äärimmäisen ajankohtainen ja tärkeä asia. On upeaa, että Heikki Kovalainen on mukana herättämässä keskustelua ja yleistä kiinnostusta tämän asian osalta, sanoo WHO:n Aasian humanitääristä työtä johtava Roderico Ofrin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.