Mainos

F-Securen tulos kaksinkertaistui

F-Securen alkuvuoden tulos ennen veroja oli 6,1 miljoonaa euroa. Tulos toisella vuosineljänneksellä kuitenkin jäi uutistoimisto Reutersin keräämistä analyytikkoarvioista.

Tietoturvayhtiö F-Secure kaksinkertaisti tuloksensa alkuvuonna. Yhtiön tulos ennen veroja oli tammi-kesäkuussa 6,1 miljoonaa euroa. Vuosi sitten vastaavaan aikaan tulos oli 3 miljoonaa euroa.

F-Securen liikevaihto kasvoi alkuvuonna reilusti. Liikevaihtoa kertyi melkein 40 miljoonaa euroa, kun vuosi sitten se oli vajaat 30 miljoonaa euroa. Huhti-kesäkuussa yhtiön tulos ennen veroja oli 2,9 miljoonaa euroa, kun se vuosi sitten oli 1,8 miljoonaa euroa. Yhtiön tulos toisella vuosineljänneksellä kuitenkin jäi uutistoimisto Reutersin keräämistä analyytikkoarvioista.

F-Securen mukaan kasvu on jatkunut vakaana ja kannattavana. Yhtiö kertoo tiedotteessaan, että se on saanut palvelukonseptilleen vahvan jalansijan myös Aasiassa. Yhtiön mukaan kuluttajat ja yritykset haluavat ostaa tietoturvaa entistä enemmän palveluna. Yhtiö arvioi, että tuleva vuosipuolisko on ensimmäistä vahvempi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.