Exä vihastui – Lindsay Lohan muutti naapuriin

90 päivän vieroitushoidosta vapaalle päässyt näyttelijä Lindsay Lohan ei ilahduttanut ex-tyttöystäväänsä Samantha Ronsonia uudella asuinpaikallaan. Lohan kantoi tavaransa nimittäin Ronsonin naapuritaloon.

Vieroituksesta päässyt Lindsay Lohan, 24, aikoo aloittaa nyt uuden elämän. Tähtönen vaikuttaisi kuitenkin olevan vielä kiinni entisessä tyttöystävässään, Samantha Ronsonissa. Lohan yllätti Ronsonin täysin muuttamalla tämän naapuriin päästyään pois Betty Fordin klinikalta.

Lohanin epäonneksi Ronson ei ole alkuunkaan iloinen uudesta naapuristaan. Kun Lohanin Michael-isä kantoi tyttärensä tavaroita tämän uuteen asuntoon, käveli Samantha viereisestä talosta päätään pudistellen, lähde kertoo.

– Hän pudisteli päätään ja näytti ärsyyntyneeltä. Hän vain hoki, ettei suunnitellut tätä näin, lähde kuiskuttaa UsMagazine.comille.

Lohan itse on äärimmäisen innoissaan uudesta vapaudestaan. Tähti päivitti Twitter-tiliäänkin Gandhin kuuluisalla lausahduksella "Tänään on loppuelämäni ensimmäinen päivä". Ronson on kuitenkin vihainen. Kun valokuvaajat kyselivät kuuluisalta tiskijukalta, onko tällä uudenvuodenlupauksia, Ronsonin vastaus oli yksinkertainen.

– Ei. Olen liian vihainen nyt.

MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja