Ex-vapaaottelutähdeltä rohkea alastonkuva yli miljoonalle seuraajalle – julkaisu uhmasi sosiaalisen median rajoituksia, eivätkä kaikki olleet mielissään

Dustin Poirierin ja Dan Hookerin välinen verinen taisto oli vapaaottelufanien suurin puheenaihe viime viikonloppuna, mutta myös Gina Carano keräsi huomiota rohkealla sosiaalisen median julkaisullaan. 

Poirier voitti kevytsarjan kohtaamisen tuomariäänin Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä. Ennätyksellisen iskujenvaihdon sisältänyt viisieräinen ottelu keräsi paljon ylistystä.  

Vapaaottelu-uransa vuonna 2009 päättänyt ja sittemmin muun muassa elokuvarooleissa nähty Carano, 38, antoi taiston jälkeen UFC-faneille erilaista ihasteltavaa. Hän julkaisi sosiaalisen median rajoituksia uhmaavan alastonkuvan (alla) Instagramissa, jossa hänelle on yli 1,1 miljoonaa seuraajaa. 

– Minusta vapaus on seksikästä, Carano kirjoitti siteeraten rocktähti Princea.

Caranon sensuelli kuva keräsi paljon ylistystä, mutta myös negatiivista palautetta. Yksi kritisoijista oli UFC:ssäkin aikoinaan esiintynyt ex-vapaaottelija Renzo Gracie.

– Olet yksi kauneimmista näkemistäni naisista. Se tekee sinusta ainutkertaisen. Näille kuville ei ole tarvetta, Gracie kommentoi.  

Carano ehti ottaa vapaaottelukehässä seitsemän voittoa ennen kuin hävisi Cris Cyborgille Strikeforcen mestaruusottelussa elokuussa 2009. Hän päätti uransa tappion jälkeen. 

Yhdysvaltalainen on esiintynyt muun muassa menestyselokuvissa Fast & Furious 6 (2013) ja Deadpool (2016). 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja