Ex-tallipomolta ilmaisia ohjeita Ferrarille – jättäisi Lewis Hamiltonin rauhaan

Lewis Hamiltonin palkkaaminen kisakuskiksi olisi rahantuhlausta Ferrarilta, arvioi entinen F1-tallipomo Flavio Briatore. 

Vuoden 2019 loppupuolen ykköspuheenaiheeksi on noussut Mercedes-mestari Hamiltonin mahdollinen siirtyminen Ferrarille kaudeksi 2021.

Hamiltonin ja Ferrarin puheenjohtajan John Elkannin välisistä tapaamisista on uutisoitu, ja jopa Mercedes-tallipomo Toto Wolffin siirtymisestä italialaistiimiin Hamiltonin kanssa on noussut huhuja

Urallaan Benettonia ja Renault'ta johtanut Briatore ei näe kummassakaan näkemyksessä järkeä. 

– Hamilton Maranelloon 2021? Hänen ja Charles Leclercin välillä pysyisin Leclercissa. Ja se myös maksaa vähemmän, Briatore aloittaa radiokanava Rai GR Parlamenton haastattelussa viitaten Leclercin tuoreeseen viiden vuoden jatkosopimukseen

– Toto Wolff Ferrarille 2021? Hän on osakkeenomistaja Mercedeksellä. Siinä, että hän menisi toiseen tallin työntekijäksi, ei ole järkeä. Se ei olisi ratkaisu ongelmiin. 

Briatoren mielestä Ferrarin on panostettava autoon, ei kalliiseen kuljettajaan kuten Renault teki Daniel Ricciardon kohdalla. 

– Ferrarin pitää saada autonsa puolikkaan sekunnin kymmenyksen päähän Mercedeksestä, sitten kuski tekee eron, italialainen F1-tekijä summaa. 

Lähde: gpfans.com

Lue myös:

    Uusimmat