Ex-tallikaverilta piikki Valtteri Bottaksen paikkaa kärkkyvälle Esteban Oconille – nykyinen taistelupari jo nyt vahvempi haastaja

Racing Point -tallissa nyt kolmannen eri tallikaverin kanssa ajava Sergio Perez pitää nuorta Lance Strollia jo nyt nopeampana kuin aiempia tiimitovereitaan Nico Hülkenbergiä ja Esteban Oconia.

Stroll siirtyi Racing Pointille, entiselle Force Indialle hänen isänsä Lawrence Strollin ostettua tiimin nimiinsä. Kanadalainen on osoittanut olevansa muutakin kuin perheen rahoilla eteenpäin ponnistava maksukuski.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Bahrainin GP suorana 29.-31.3.
Pe: 1. harjoitukset klo 12.55,
2. harjoitukset klo 16.55
La: 3. harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.10, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Jo yhdeksättä kauttaan F1-sarjassa ajava Sergio Perez pitää Strollia erittäin lupaavana kuskina. Kauden avauksessa Australiassa Stroll nousi kaukaa takaa yhdeksänneksi, kun taas Perez putosi kärkikympistä 13:nneksi.

Perez näki Strollin ajossa lupaavia elkeitä varsinkin sunnuntain kisassa.

– Tavallaan Esteban ja Nico ajoivat aika samanlaisella lähestymistavalla ja näyttivät aina olevan vaikeuksissa kisavauhdin kanssa, Perez vertailee Autosportille.

– Lancen kisavauhti on taas kaikista tallikavereistani lähimpänä minua. Hän on jo nyt aika hyvä sunnuntaisin. Olin aika yllättynyt, koska tunnuin pitkillä vedoilla löytävän aina vähän helpommin vauhtia kuin aiemmat tallikaverini, meksikolainen sanoo.

Kommentit ovat melkoinen näpäytys niin Renault’lla ajavalle Hülkenbergille kuin Mercedeksen varakuljettajana toimivalle Esteban Oconille. Näistä jälkimmäinen on ollut huhuissa Valtteri Bottaksen korvaajaehdokas Mersulla.

Ranskalaiskuski joutui kiusalliseen asemaan Bottaksen vietyä kisavoiton Australian GP:ssä. Hänen hymyilynsä ja kohteliaat taputukset tallipomo Toto Wolffin vieressä saivat aikaan paljon vitsailua F1-fanien keskuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat